bs
bs

Kroz projekt ENLARGE kreiran online gamebook – naučite više o suradničkim procesima

Šta bi ste uradili da ste gradonačelnik? Igrajte ENLARGE online gamebook i kreirajte svoju suradničku avanturu u održivoj energiji!

ALDA je partner projekta ENLARGE, financiranog europskim istraživačkim programom Horizon 2020, usmjeren na učinkovitost, legitimitet i institucionalnu održivost suradničkih procesa na području održive energije.

ENLARGE je izradio online gamebook koja vodi čitatelje kroz participativni proces. ”Choose your Own Collaborative Adventure in Sustainable Energy Book ” je hipotetska – ali realistična priča o zajednici koja kreće u suradnički proces u području održive energije. To mogu biti korisnici, to možete biti Vi, koji ćete donositi odluke, tako da hodate stazom, razmišljajući o posljedicama i smišljajući prilagodljive strategije pri tome suočeni s izazovima ili neočekivanim događajima.

Igrajte ENLARGE gamebook (dostupno na engleskom, francuskom, talijanskom, estonskom i rumunjskom) i pošaljite svoje ideje za poboljšanje na contact@enlarge-project.eu.

Dvije godine nakon dovršetka projekta u septembru/rujnu 2018. godine integrirali smo gamebook s idejama kako bismo ga učinili korisnim što je više moguće za sve zainteresirane strane koji žele započeti fiktivni suradnički proces, a prije nego to učine u stvarnom životu.

Participativno upravljanje čini naše zajednice boljima … Da ste gradonačelnik, što biste učinili? Vaše vrijeme počinje sad!

Korisni resursi:

* Jeste li spremni za svoju online digitalnu avanturu? Igrajte gamebook sada!

* Pročitajte više o projektu ENLARGE na njegovoj web stranici

* Pratite  @ENLARGEproject# ENLARGEprojekt na Twitteru

Pogledajte naše videozapise na usluzi YouTube

 

Related Posts