bs
bs

Četvrti sastanak Lokalne savjetodavne skupine mladih Mostara u 2018. godini

Četvrti sastanak Lokalne savjetodavne skupine mladih Mostara u 2018. godini

Danas je u prostorijama Agencije lokalne demokratije Mostar održan četvrti sastanka Lokalne savjetodavne skupine mladih Mostara u 2018.

S obzirom da aktivnosti EU projekta Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana završavaju krajem ove godine, ovo je ujedno bio i zadnji sastanak Lokalne savjetodavne skupine mladih Mostara.

Na sastanku je predstavljena retrospektiva aktivnosti projekta kroz četiri godine kao i razultati koji su proistekli iz njih.

Predstavnici LDA Mostar, organizacije koja je partner projekta, te ujedno i implementator svih projektnih aktivnosti na području Mostara, zahvalili su svim članovima Lokalne savjetodavne skupine Mostar na njigovom aktivnom sudjelovanju i angažmanu na sastancima, kao i njihovim idejama i sugestijama od kojih su mnoge uspješno realizirane na loklanoj razini.

Lokalna savjetodavna skupina mladih Mostara, koja je djelovala zadnje četiri godine u okviru prethodno spomenutog projekta, sastoji se od predstavnika nevladinih organizacija i mladih aktivista, a cilj joj je raditi zajedno u polju zagovaranja i realizacije glavnih problema i potreba mladih na području Grada Mostara.

 

Related Posts