bs
bs

Dopisnici za mlade iz Subotice posjetili Mostar

Regionalna platforma za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana: Dopisnici za mlade iz Subotice posjetili Mostar

U Mostaru su od 4.-7. srpnja/jula na razmijeni u sklopu aktivnosti programa Regionalne platforme za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana boravila dva Dopisnika za mlade iz Subotice koji su za zadatak imali istražiti lokalno kulturno naslijeđe i trenutnu kulturnu scenu što će u konačnici rezultirati video i tekstualnom reportažom koje će biti objavljene u Youth Cultural E-Magazine, novoj publikaciji spomenutog programa.

Dopisnici za mlade iz Subotice su tijekom posjeta Mostaru imali prigodu da posjete Partizansko groblje i njegovu okolicu. Za vrijeme svog boravka obišli su i mostarsku gradsku jezgru, te značajnije muzeje i džamije. Uz sponzorstvo putničke agencije T-Tours d.o.o., imali su priliku obići lokalitet Blagaja, Počitelj, te Kravice.

Na kraju svog posjeta Mostaru Dopisnici za mlade iz Subotice sastali su se na razgovoru i sa Huseinom Oručevićem , predstavnikom OKC-a Abrašević, te Marinom Đapić ispred Street Artaa Festivala. Inače, za gostoprimstvo u Mostaru i pomoć oko svih pitanja na raspolaganju su im bile Jasmina i Azra, Dopisnice za mlade pri Agenciji lokalne demoracije Mostar (LDA Mostar).

Related Posts