bs
bs

”Sunday Stories” i performans ”Remember” – događaj u sklopu projekta WomCom

Obilježavanje Međunarodnog dana ruralnih žena kroz projekt WomCom

U subotu, 13.10.2018. u OKC-u Abrašević s početkom u 21:00 sat, imat ćete priliku poslušati Sunday Stories, jedini MPIJS (Modern Punk Indie Jazz/Soul) bend s ovih prostora. Koncertu će prethoditi premijera art performansa “Remember” s početkom u 20:00 sati, a koji progovara o problemu podzastupljenosti žena, njihovim potrebama i pravima.

Oba događaja dio su aktivnosti projekta Komunikacija žena za solidarnost (WomCom), financiranog kroz EU program Erasmus+, K2 – Western Balkans Youth Window, a koji na području Mostara implementira Agencija lokalne demokratije Mostar.

Projekt WomCom fokusiran je na jačanje kapaciteta podzastupljenih skupina mladih žena s područja Zapadnog Balkana, s naglaskom na žene iz ruralnih područja, podižući svijest o ovom problemu kroz sferu komunikacije i umjetnosti.

Podsjećamo, Sunday Stories zbog turneja i autorskog rada rijetko imamo priliku i slušati uživo u našem gradu, te je ovo prigoda koja se ne smije propustiti. Posjetitelji svih generacija će slušati kako autorske pjesme tako i obrade na način i u aranžmanima Sunday Stories koji će vas provesti kroz nezaboravnu dvosatnu avanturu različitosti, sreće, kvalitete, improvizacije i prije svega pozitivne energije. Sunday Stories najavljuju po prvi put i nove članove, čija će imena biti otkrivena na samom koncertu. Pored jazzy i evergreen hitova imat ćete priliku poslušati Sunday Stories singlove poput “My man is a Dick” (sa preko 80.000 pregleda na YouTube-u), te “Moon and Sky”.

 

 

Related Posts