bs
bs

Informiraj se!

Regionalna platforma za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana: INFORMIRAJ SE!

Web-stranica, Bilten, Facebook stranica…

Od stvaranja Regionalne platforme za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana, tokom 2015. mreža je implementirala brojne aktivnosti namjenjene mladima, razmjene i inicijative. Štoviše, Platforma je postala mjesto za razmjenu informacija o svim pitanjima vezanim za sudjelovanje mladih na Balkanu! Postani dio platforme i dodji do informacija putem naše web stranice, Biltena ili Facebook stranice!
NAŠA NOVA YOUTH-FRIENDLY WEB STRANICA obiluje informacijama o aktualnim inicijativama mladih, linkovima za aktualne pozive, programe, publikacije i druge relevantne podatke o mladima. Web stranica nastoji približiti čitatelje platformi, ali ujedno predstavlja i kanal komunikacije za mlade ljude koji žele pisati o pitanjima mladih.

Kako bi dobili sve ove zanimljive informacije iz prve ruke, registrujte se za naš BILTEN upoznajte tim i zajednice koje stoje iza Platforme za mlade Balkana. Ovaj bilten je napisn i dizajniran od strane suradnika za pitanja mladih koji djeluju u sklopu Platforme, te objavljn na stranicama ALDA partnera u projektu.
I Naravno, naša FACEBOOK stranica će vam približiti informacije o našim redovnim aktivnostima kao I  ažuriranim zanimljivim mogućnostima za mlade na svakodnevnoj osnovi. Učinite li našu Facebook stranicu čestom temom na svom news feed-u, biti ćete redovno informirani o najnovijim mogućnostima za mlade diljem Europe.

Regionalnom platformom za sudjelovanje I dijalog mladih Balkana koordinira ALDA zajedno s 8 Agencije lokalne demokratije iz 5 zemalja Balkana: Makedonije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Kosova. Platforma objedinjuje naš rad na osnaživanju mladih i utječe na ijalog o politikam za mlade na lokalnom nivou. Projekt je financiran od strane Europske komisije u okviru programa IPA Civil Society Facility program za 2014.

Related Posts